Magazin

Sportok és tevékenységek, amelyek garantálják az adrenalint

Ha elég extrém ember vagy, akkor valószínűleg természetes vonzódásod van a sporthoz és az olyan tevékenységekhez, amelyek biztosítják az adrenalin növekedését. Ebben az esetben adhatunk néhány ötletet extrém élményekhez, amelyekből garantált adag adrenalint kaphat.

A szélsőséges élmények jó fizikai formát, mentális állóképességet, képzettséget és technikai tudást igényelnek. Ezzel megkímélhet olyan problémáktól, amelyek életét veszélyeztethetik. Mielőtt belekezdene egy új sport kihívásba, tudnia kell, hogy a vágy, hogy egyre több adrenalint kapjunk, függőség, amelyet kontrollálni kell, hogy egészséges szinten maradhasson.

Adrenalin, amelyet a tengeri sportok biztosítanak

A meglehetősen extrém sportok a vízhez kapcsolódnak, ezért nézzünk meg néhányat közülük.

Adrenalin búvárkodással

A búvárkodás egy víz alatti kaland, amely 100% extrém élményt nyújt. Miután kipróbálták, sokak számára hobbivá válik , mert minden alkalommal új és új pozitív érzelmeket hoz számukra. És annyira addiktív, hogy a legtöbb esetben a búvárok nem akarják, hogy vége legyen, mert a víz alatti világ rendkívül lenyűgöző.

Sokan félnek elmerülni a víz alatti világban, és inkább a sznorkelezésre szorítkoznak . De amint megpróbálnak búvárkodni és meglátják a víz alatti világ szépségeit, minden félelmük elpárolog.

Kajakozás és rafting – még mindig biztos adrenalin

A következő vízi sport, amelyet érdemes kipróbálni, és amely biztos adrenalinforrás, a kajakozás, amelyben Ön irányítja a dolgokat. Magasabb a rafting , ahol mindig a fedélzeten próbál maradni, ami még nagyobb adag adrenalint hoz.

Szörfözés

A szörfözés gyakorlásához szükség van egy szörfdeszkára vagy az úgynevezett csúszkalapra, amely a hullámon siklik. Néhol ez a hullám elérheti a háromemeletes épület magasságát. Ennek a sportnak a célja, hogy a szörfösök felkerüljenek a szörfre, meglovagolják a hullámot, és elesés nélkül a fedélzeten maradhassanak, ami nagy adag adrenalint hoz.

Széllovaglás

Az ilyen típusú szörfözés során a szörfös a szél segítségével irányítja a táblát. Ez a vitorla, az árboc és a táblához rögzített kormánynak köszönhető. Itt is jelentős adag bátorságra, nagy sebességű állóképességre és a szél irányát követő helyes mozgásokra van szükség.

Olyan sportok, amelyek nem kapcsolódnak a tengerhez, de ugyanannyi adrenalint hordoznak

Nézzünk most néhány 100% -ban adrenalin-növelő sportot, amely nem víz vagy tenger.

Ejtőernyőzés

Ez határozottan az egyik legszélsőségesebb sport, ami ma elérhető. Ez egy ejtőernyős ugrás repülőgépről. Általában egy ilyen ugrást 3500 méter magasból hajtanak végre, és garantálja az emlékezetes érzést egy életen át. Nehéz összehasonlítani bármi mással, hiszen 240 km / h szabadesést fog tapasztalni.

Az emberek nem csak azért választják, hogy megtapasztalják az izgalmat és bátornak érezzék magukat, hanem valamilyen módon meg is érintik az eget. A repülés körülbelül 45 másodpercig tart, és lehetőséget ad arra, hogy szárnyaljon a körülötted lévő szabad légtérben anélkül, hogy bármi körülötted zavarna. Nos, ha nem nevezik adrenalinnak.

Bázisugrás

Ez az ejtőernyőzés egyik fajtája, amely csak annyiban különbözik, hogy repülőgép helyett ejtőernyőzik egy álló tárgyról. Ez több időt jelent a mentális alkalmazkodásra és a felkészülésre.

Lövés

Ha rabja vagy a lövöldözésnek, az sok adrenalint hozhat. Bár ijesztően hangzik, valójában az lesz a feladata, hogy elérjen egy konkrét célt.

A lőtéren nemcsak a pontos látást és kikapcsolódást akarók keresik fel, hanem azok is, akik olyan tevékenységet keresnek, amely növeli az adrenalint. Ha nem minden alkalommal találja el a célt, az mindenképpen megemeli az adrenalint az újbóli célzás során.

Bungee jumping

Íme egy extrém sport, amely nem igényel előképzettséget. Csak kényelmes ruhát és nagy bátorságot kell magával hoznia. A legnagyobb gond az, amikor a szélén állsz, mert akkor működik az önfenntartás ösztöne.

Ez az, ami miatt az adrenalin eléri a maximumot az ugrás és a repülés során. Az ugrás után a gumiszalag egészen megnyúlik, és újra összezsugorodik, gyors sebességgel lövöldözve. Ezt többször is megismétlik néhány percig, és a sport olyan, hogy lehetősége van ez idő alatt egyedül lenni önmagával.

Mindezek a sportok és tevékenységek, amelyek növelik az adrenalint, hihetetlen elégedettséget és azt az érzést keltik, hogy felülmúltad magad. Az adrenalin mellett sok pozitív érzelmet is hoznak, amelyeket szívesen újra és újra megtapasztalna.

Még szintén kedvelheted...