Még több karácsonyi ajándékötlet

Egy másik cikkünkben már számos karácsonyi ajándékötletet szedtünk össze, a lista azonban koránt sem volt teljes, így most ebben a cikkben folytatódik.

Hangszer

Az ilyen karácsonyi ajándékokra kétféle alkalmas jelölt létezik.

Az első helyen természetesen a zenészek állnak. Ha partnere vagy barátja régóta küszködik azzal a régi klasszikus gitárral, és folyamatosan arról beszél, hogy éppen arra vár, hogy pénzt szerezzen, hogy újat adjon magának, akkor lepje meg! Biztosan képes leszel boldoggá tenni őt karácsonyra.

A másik alkalmas jelölt az, aki továbbra is hobbiként szeretne zenélni. Hidd el, ez az ember végtelenül hálás lesz első hangszeréért. Nem lesz rossz egyeztetni az eszközt ismerő emberekkel, hogy pontosan milyen funkciókat kell vásárolni.

Ruhák ajándékként karácsonyra

Egyéb karácsonyi ajándékok, amelyek nem kopnak el, a ruhák.

Szeretteinek régóta szüksége lehet egy új ingre vagy egy egész öltönyre, hogy elmenjen a fontos eseményekre. Senki sem mondana le arról, hogy jól nézzen ki.

Szeretettje még szebb lesz egy elegáns ruhában, amelyről évek óta álmodik. Tegye boldoggá!

Ki mondana le új, minőségi ruháról vagy cipőről? Tél van – új meleg kabátot vagy kabátot értékelnek. Miért ne lehetne egészséges téli cipő, amely évekig melegen tart? Csak ne felejtse el kimosni az első használat előtt!

Technika

Itt beszélhetünk “kis” berendezésekről és nagyobb készülékekről. A szeretett személy sokáig említette, hogy új zenei fejhallgatóra vagy játékbillentyűzetre van szüksége? Nagyon sok minőségi lehetőség van.

A technika lehet konyhai – egyesek turmixgépről, vízforralóról vagy kenyérpirítóról álmodnak. Mások még azt a kávéfőzőt sem tudják megvenni, amely kávészemeket őröl.

A “nagy” felszerelések között vannak tévék, mosógépek, mosogatógépek, elektromos tűzhelyek – minden olyan készülék, amely rendkívül hasznos lesz a szerencsés számára, aki megkapta őket.

Mindenkinek másra van szüksége, ezért van olyan sokféle lehetőség a karácsonyi ajándékokra.

Műalkotás

A könyvek mellett sokan értékelni fogják az eredeti műalkotást. Miért nem örvendezteti meg kedvesét egy eredeti képpel? Egy kép egy közönséges szobát igazán hangulatos sarokká alakíthat . Vannak, akik otthonról álmodnak egy ikont. Sok ilyen lehetőség is van.

Kép helyett nagy faliórát, szobrocskát, figurát, kézzel készített sakkot és még sok mást adhat. Tudod a szeretett ember ízlését, mit szeret és mit szeretne. Talán szereti a középkori lovagokat? Vagy tankok? Vagy virágok?

Csak pénz a karácsonyi ajándékok helyett

Csak pénz! Sokáig gondolkodtál, nézted a kedvesed profilját, megkérdezted a barátaidat, de soha nem találtál megfelelő ajándékot karácsonyra. Az egyik ajándék túl drága, a másik túlságosan igényes, a harmadikban nem vagy biztos benne, hogy megfelelő. És eljön a pillanat, amikor csak egy borítékot vásárol egy levélhez, ír egy kártyát eredeti kívánságával, és beteszi a bankjegyeket a “Vásároljon, amit csak akar!” Kívánsággal.

Nincs ezzel semmi baj! Sokan sokkal jobban fognak örülni a pénznek, mint ajándéknak, mert a pénzből pontosan azt az ajándékot vásárolhatják meg, amiről már régóta álmodtak.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük